Rüyada ele kına yakmak

Rüyada ele kına yakmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ele kına yakmak gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Rüyada elini kına yakmak hayırlı haberler duyacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalettir.

Rüyada sol ele kına yakmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gelinin eline kına yakmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının eline kına yakmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin eline kına yakmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada sol eline kına yakmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments