Rüyada sol ele kına yakmak

Rüyada sol ele kına yakmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, de rahatının yerine geleceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sol ele kına yakmak gördüyseniz:

  • İyimser duygular içinde hareket etmeye çalışınız.

Rüyada sol ele kına yakmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol eline kına yakmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sol elinde kına görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek eline kına yakmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kızının eline kına yakmak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yakmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerime kına yakmak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, terslik yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments