Rüyada elini kına yakmak

Rüyada elini kına yakmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Rüyada elini kına yakmak gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Rüyada erkek eline kına yakmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elle kına yakmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölünün eline kına yakmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının eline kına yakmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol ele kına yakmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments