Rüyada elbise dolabına saklanmak

Rüyada elbise dolabına saklanmak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulur.

Rüyada elbise dolabına saklanmak gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada elbise dolabına saklanmak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak zenginleşeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolaba saklanmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolapta saklanmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolaba saklandığını görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak allah’ın inayetini kazanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz elbise dolabı görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments