Rüyada dolaba saklanmak

Rüyada dolaba saklanmak o kişiye zararının dokunacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada dolaba saklanmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada dolaba saklanmak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise dolabına saklanmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalettir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulur.

Rüyada dolaba saklandığını görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada dolapta saklanmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Rüyada dolabın içine saklanmak çok güzel adımlar atılacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisten saklandığını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle saklanmak çok büyük başarılara imza atacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments