Rüyada dolapta saklanmak

Rüyada dolapta saklanmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta saklanmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulur.

Rüyada dolabın içine saklanmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada dolapta saklanmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada elbise dolabına saklanmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolaba saklanmak moralinin bozulacağına, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada depremden saklanmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına işarettir.

Rüyada ağacın altına saklanmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments