Rüyada dolap arkasına saklanmak

Rüyada dolap arkasına saklanmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, rahatsızlık duyulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak kendisini işine vereceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Rüyada dolaba saklandığını görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolabın içine saklanmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Rüyada dolapta saklanmak kendisine fazlaca kar getireceğine, sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada dolaba saklanmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına işarettir.

Rüyada elbise dolabına saklanmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments