Rüyada dolabın içine saklanmak

Rüyada dolabın içine saklanmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına alamet eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada dolapta saklanmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada dolaba saklanmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, onun her zaman başında olacağına inanılır.

Rüyada elbise dolabına saklanmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına inanılır.

Rüyada dolap arkasına saklanmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolabın içine saklanmak sağlam bir kariyer edineceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukura saklanmak lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments