Rüyada el tuttuğunu görmek

Rüyada el tuttuğunu görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, kavgaların biteceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet eder.

Rüyada el tuttuğunu görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, paslı bir çiviye basabileceğine delalettir.

Rüyada elini tutan birini görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments