Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, bereket ve zenginlik olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, güzelliklere rast gelineceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalettir.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına inanılır.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments