Rüyada uzun tırnaklı birini görmek

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek rahat ve huzurlu olunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayırlı kapılar açılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun tırnaklı birini gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler işinizle ilgili konularda fırsatlar yaratabilir.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tırnak uzun görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, iyi şartlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendini uzun tırnaklı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalettir.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek işindeki verimin artacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments