Rüyada ekili tarla görmek

Rüyada ekili tarla görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Rüyada ekili tarla gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekili tarlalar görmek istediği noktalara ulaşacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada sebze ekili tarla görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada mısır ekili tarla görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekili tarla görmek yaşamına bakacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı alamet eder.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments