Rüyada yeşil ekili tarla görmek

Rüyada yeşil ekili tarla görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil ekili tarla gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına alamet eder.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek kimseyle konuşmayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, işlerini hafifleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze ekili tarla görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili tarla görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mısır ekili tarla görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekili tarlalar görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, çok sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments