Rüyada mısır ekili tarla görmek

Rüyada mısır ekili tarla görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada mısır ekili tarla gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada mısır ekili tarla görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına inanılır.

Rüyada ekili mısır görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ekili tarlalar görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kazançlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Rüyada sebze ekili tarla görmek edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekili tarla görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalettir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek mutluluk dolu haberler alacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments