Rüyada ekili tarlalar görmek

Rüyada ekili tarlalar görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, ün yapmayı başaracağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, alkış alacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Rüyada ekili tarlalar gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Rüyada mısır ekili tarla görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekili tarlalar görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze ekili tarla görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek ekmeğinin azalmayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments