Rüyada ekili yeşil tarla görmek

Rüyada ekili yeşil tarla görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kariyer sahibi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil tarla gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda inisiyatifi elinize almanız gerekiyor.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına yorulur.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulur.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili tarlalar görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili tarlada yürümek stresin ve üzüntülerin biteceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet eder.

Rüyada sebze ekili tarla görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments