Rüyada tarlada ekili buğday görmek

Rüyada tarlada ekili buğday görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, büyük mutluluk duyulacağına, borçların biteceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili buğday gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek rızkın çoğalacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına delalet eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekili buğday görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok yorulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine tabir olunur.

Rüyada ekili tarla görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada mısır ekili tarla görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek maddi anlamda rahatlamaya, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sebze ekili tarla görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments