Rüyada ejderha dövmesi görmek

Rüyada ejderha dövmesi görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada ejderha dövmesi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada ejderha dövmesi görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine işarettir.

Rüyada kanatlı ejderha görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölü ejderha görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye yorulmaktadır.

Rüyada ejderha ateşi görmek kötü durumlara düşeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada küçük ejderha görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Rüyada yavru ejderha görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ejderha yumurtası görmek kırılan kalplerin barışacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ejderha görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments