Rüyada yeşil ejderha görmek

Rüyada yeşil ejderha görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, az çalışarak çok gezeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, para ve zaman ayıracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ejderha gördüyseniz:

  • İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar.

Rüyada yeşil ejderha görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ejderha ateşi görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ejderha görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan ejderha görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz ejderhası görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada iki başlı ejderha görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ejderha görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments