Rüyada düz duvardan inmek

Rüyada düz duvardan inmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, eşlerin boşanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düz duvardan inmek gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada düz duvardan inmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada düz duvarda yürümek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet eder.

Rüyada düz duvar görmek yaşamdan istediklerini alacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düz duvara çıkmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada düz duvara tırmanmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet eder.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine yorulur.

Rüyada yüksek duvardan inmek gerginliğin biteceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments