Rüyada düz duvara tırmanmak

Rüyada düz duvara tırmanmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada düz duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik telefonlar, epostalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada düz duvara tırmanmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada düz dağa tırmanmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, hem hayatının kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düz bir yere tırmanmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz tepeye tırmanmak manevi mutluluğu tadacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düz yere tırmanmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada düz duvar görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments