Rüyada düz duvar görmek

Rüyada düz duvar görmek geçim derdinin olmayacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, durulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, daha güçlü hale geleceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada düz duvar gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada düz duvarda yürümek rakiplerin geride bırakılacağına, iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmanmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, güvensizliğini yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz duvara çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet eder.

Rüyada düz duvardan inmek hasta olacağına, anne baba duası alacağına yorulur.

Rüyada düz duvar görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada düz kısa saç görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments