Rüyada yüksek duvardan inmek

Rüyada yüksek duvardan inmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, müjdeli bir haber alacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek duvardan inmek gördüyseniz:

  • Hukuki, finansal veya sağlıkla ilgili evrakları tekrar gözden geçirmeniz ilginç şeyler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada yüksek duvardan inmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan aşağı inmek dertlerin uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evin duvarından inmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Rüyada duvardan inmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada düz duvardan inmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağdan inmek başarısızlığa düşeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işarettir.

Rüyada yükseğe çıkmak inmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek inmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments