Rüyada konuşulanı duymamak

Rüyada konuşulanı duymamak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, duaların allah katında karşılığını bulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşulanı duymamak gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Rüyada konuşulanı duymamak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulur.

Rüyada duymadığını görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Rüyada duymamazlıktan gelmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada birini duymamak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmanlık duyan birini görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına inanılır.

Rüyada kulağının duymadığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağı duymamak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada kulakları duymamak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments