Rüyada duvarların arasından geçmek

Rüyada duvarların arasından geçmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalettir.

Rüyada duvarların arasından geçmek gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada duvarların arasından geçmek para biriktirebileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar arasından geçmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına yorulur.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yılanların arasından geçmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada arabaların arasından geçmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada bacak arasından geçmek ihanet göreceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments