Rüyada bacak arasından geçmek

Rüyada bacak arasından geçmek şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada bacak arasından geçmek gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Rüyada bacak arasından geçmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işarettir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanların arasından geçmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işarettir.

Rüyada duvar arasından geçmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek kimse ile tartışmayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada iki dağ arasından geçmek farklı iş kollarına ulaşacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments