Rüyada iki duvar arasından geçmek

Rüyada iki duvar arasından geçmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ferahlık veren sözler duymaya tabir olunur.

Rüyada iki duvar arasından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada duvar arasından geçmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada iki duvar arasından geçmek iş hayatında günah işleyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarların arasından geçmek ulvi kimse haline geleceğine, pişmanlığa işaret eder.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada iki dağ arasından geçmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arabaların arasından geçmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments