Rüyada demir parmaklık arasından geçmek

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek hayır getirecek bir işe girileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, özel muamele göreceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek düzenli bir işe kavuşulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada demir parmaklık görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada pencere parmaklığı görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklık görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaların arasından geçmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada iki duvar arasından geçmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments