Rüyada arabaların arasından geçmek

Rüyada arabaların arasından geçmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada arabaların arasından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada arabaların arasından geçmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarların arasından geçmek kulluk görevini ihmale edeceğine, özgüveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yılanların arasından geçmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada duvar arasından geçmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada iki duvar arasından geçmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada bacak arasından geçmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments