Rüyada bulutların üstüne çıkmak

Rüyada bulutların üstüne çıkmak bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarısının düşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya yorulmaktadır.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara çıkmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işarettir.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak fakirlerin zenginleşeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın üstüne çıkmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada masanın üstüne çıkmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments