Rüyada duvarın üstüne oturmak

Rüyada duvarın üstüne oturmak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada duvarın üstüne oturmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada duvar üstüne çıkmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Rüyada toprağın üstüne oturmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Rüyada yumurta üstüne oturmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada üstüne oturmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimin üstüne oturmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulur.

Rüyada kedinin üstüne oturmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments