Rüyada antika duvar saati görmek

Rüyada antika duvar saati görmek kazancını arttıracağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada antika duvar saati gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada antika duvar saati görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada antika kol saati görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada antika saat görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika masa görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada antika bulmak problemlere çözüm bulunacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika halı görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada antika vazo görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada antikacı dükkanı görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments