Rüyada duvarda saat görmek

Rüyada duvarda saat görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, zenginlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada duvarda saat gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Rüyada duvar saati ayarlamak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada duvar saati almak işlerini büyüteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar saati vermek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada duvar saati hediye etmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara saat asmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işarettir.

Rüyada duvar saati kırmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati satın almak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments