Rüyada düşüp uyanmak

Rüyada düşüp uyanmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, eşlerin boşanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, işlerin düze çıkarılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşüp uyanmak gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada düşüp uyanmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada düşmeden uyanmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada düşerek uyanmak ruhsal korkularından da arınacağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak aile içinde saadetinin artacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments