Rüyada düşerek uyanmak

Rüyada düşerek uyanmak edilen duaların karşılığını bulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşerek uyanmak gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tam düşerken uyanmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüp uyanmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmeden uyanmak kindar olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Rüyada düşerken uyanmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments