Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada düşerek uyanmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kapanan kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmeden uyanmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tam düşerken uyanmak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments