Rüyada boşluğa düşüp uyanmak

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iyileşme göstereceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak en büyük acılarının dineceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek hem çok mutlu olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada sonsuz boşluk görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments