Rüyada düşmemek için tutunmak

Rüyada düşmemek için tutunmak sermayenin harcandığına değeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, üzgün olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işaret eder.

Rüyada düşmemek için tutunmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmemek için tutunmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini düşerken tutunmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments