Rüyada birini düşerken tutunmak

Rüyada birini düşerken tutunmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada birini düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak rızkın ve kısmetin artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işarettir.

Rüyada düşmemek için tutunmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada birini düşerken tutunmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşerken tutunmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments