Rüyada balkondan düşerken tutunmak

Rüyada balkondan düşerken tutunmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak insanların hayır dualarının alınacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine yorulur.

Rüyada balkona tutunmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmemek için tutunmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak huzurunu yerine getireceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşerken tutunmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments