Rüyada yüksekten düşerken tutunmak

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak sevdiğini söyleyeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kötü günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekte tutunmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazancın katlanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmemek için tutunmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments