Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, duygularının ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada uçuruma tutunmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada uçurumda tutunmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan tutunmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, hem hayatının kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birini düşerken tutunmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments