Rüyada düşerken ağaca tutunmak

Rüyada düşerken ağaca tutunmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok güzel günler görüleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin düzeleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulur.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanları iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada düşerken tutunmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada birini düşerken tutunmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmemek için tutunmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments