Rüyada düşerken tutunmak

Rüyada düşerken tutunmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hırsızlık yapacağına inanılır.

Rüyada düşmemek için tutunmak çok rahat edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada birini düşerken tutunmak dileklerin kabul olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments