Rüyada durgun göl görmek

Rüyada durgun göl görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, aşının da çoğalacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada durgun göl gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Rüyada durgun gölde yüzmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun göl görmek bekârlığına da veda edeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına alamet eder.

Rüyada durgun bulanık su görmek darp edileceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada durgun deniz görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Rüyada durgun berrak deniz görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun temiz deniz görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun dere görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada durgun denize girmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments