Rüyada durgun denizde yüzmek

Rüyada durgun denizde yüzmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada durgun denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada durgun denizde yüzmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun gölde yüzmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet eder.

Rüyada durgun suda yüzmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Rüyada durgun mavi deniz görmek başka kimselere de yardım edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine rivayet eder.

Rüyada durgun berrak deniz görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun denize girmek istediği başarıyı göstereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada durgun denize bakmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments