Rüyada durgun dere görmek

Rüyada durgun dere görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, aradığı kişiyi bulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada durgun dere gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Rüyada durgun dere görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun deniz görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada durgun denize bakmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada durgun suda balık görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun gölde yüzmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada durgun suda balık tutmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun sudan geçmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments