Rüyada durgun denize bakmak

Rüyada durgun denize bakmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, dertlerinin biteceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada durgun denize bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Rüyada durgun denize bakmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada durgun denizde yürümek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada durgun mavi deniz görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada durgun deniz görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada durgun temiz deniz görmek mutluluk ve huzur bulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi durgun deniz görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun denizde yüzmek isyan edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada durgun denize girmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments