Rüyada durgun suda balık tutmak

Rüyada durgun suda balık tutmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, işlerinin düzeleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine tabir olunur.

Rüyada durgun suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada durgun suda balık tutmak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada durgun suda balık görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada durgun suda yüzmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada durgun dere görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada durgun gölde yüzmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalet eder.

Rüyada durgun sudan geçmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi durgun deniz görmek kafasının rahat olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments