Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, işinin yoluna gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada su altında nefessiz kalmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada aniden sular altında kalmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun altında kalmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments